Forside / Om Kanalbyen / Blomstrende bomiljø

Du trenger aldri kjede deg!

Mer enn 22 ulike aktivitetsgrupper er aktive i Heime-appen som beboerne bruker. Mange har ukentlige aktiviteter, og gruppa “Ildsjeler” har over 40 medlemmer som planlegger – og gjennomfører – gøyale ting for nabolaget.

Det er utrolig moro å se hvordan det gode bomiljøet blomster, og i en spørreundersøkelse blant beboerne forteller mer enn 60 % at de har deltatt på aktiviteter i regi av Heime.

Neste aktivitet fra DNT er er introkurs i kajakkpadling.

DNT Sør har både kajakker og fatbikes stående her i Kanalbyen. Disse kan bookes i heime-appen. Beboerne har også mulighet til å leie utstyr og bli med på kurs og turer i regi av DNT til medlemspris, uten å være medlem.

Kurs hos Gvino

Vår gode nabo, Gvino, holder stadig nye kurs og vinsmakinger. I oktober kan du for eksempel oppleve Lise Aanes, naturvinskribent i Dagens Næringsliv og en av Norges fremste forkynnere av naturvin. Her kan du lese mer og melde deg på kurs som kommer.

Knuden

Kulturskolen er i gang med høstens undervisning innen mange forskjellige retninger. De tilbyr også gratiskonserter flere ganger i måneden – her kan du finne ut mer.

Nye benker og stoler

Odderøyas venner har satt ut flere nye benker og stoler på Odderøya, så nå er veien kort for å finne en behagelig utkikkspost eller sted for piknik.