Forside / De tre søstre

Kontakt megler
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

En formidabel salgssuksess!

I midten av juni 2023 var 93 av de 106 leilighetene solgt. De tre søstre har fått en overveldende mottakelse i markedet, og det ble solgt hele 68 leiligheter ved salgsstart 26. september! Vi er utrolig glade for at så mange ser søstrenes kvaliteter, og ønsker å bo her i Kanalbyen.

De tre søstre består av tre helt unike bygg, hvert med sin særegne personlighet. Søstrene, som er hhv. 13 (S1), 14 (S2) og 15 (S3) etasjer høye vil romme til sammen 106 leiligheter i en flott miks av størrelser og planløsninger. Alle har fine uteplasser og gode vindusløsninger som gir mye lys og flott utsyn.

SALGSMATERIELL

Her kan du se og laste ned prospekt og annen info. Vil du gå direkte til leilighetsvelger, klikker du her. Hos Sørmegleren kan du  hente trykket prospekt og får svar på ting du måtte lure på.

Mottar du vårt nyhetsbrev får du nyttig info om livet i og rundt Kanalbyen. Meld deg på nyhetsbrevet vårt i bunnen av siden.

LES HVA ARKITEKTEN SIER OM DE TRE SØSTRE

Trivsel på alle kanter

I en spørreundersøkelse blant beboerne i de to første byggetrinnene svarte hele 78% at «Kanalbyen er et fantastisk sted å bo». De resterende 22% mente Kanalbyen var et bra sted. Dette ser vi på som en seier, for vår førsteprioritet har vært trivsel for beboerne!

Her kan du lese om noe av det som gjør at folk stortrives i Kanalbyen!

 

Bærekraft i Kanalbyen

Vi hører ofte om bærekraft, men tenker gjerne ikke gjennom hva det betyr at ditt mye hjem er bygget på en bærekraftig måte. Det har mange gode konsekvenser for deg – både økonomisk, etisk og ikke minst sosialt. Les mer om hva bærekraft i Kanalbyen betyr for deg.

Odderøya og Peisestuen

Området rundt Kanalbyen er naturskjønt og tilgjengelig for alle. Både turister og byens befolkning er begeistret for allsidigheten og mangfoldet som finnes. Uansett om du er på jakt etter helårsbolig eller ferieleilighet, kan vi garantere at du aldri trenger kjede deg. Her er mulighetene mange.

Peisestuen er en flott park som er flittig besøkt hele året gjennom. Her finner du ikke bare lekeapparater litt utenom det vanlige, men også Tuftepark, grillplasser, benker, stier og gamle utkikkspunkter som igjen har kommet til sin rett.

Nærhet til sentrum og kultur

At du får i pose og sekk når du bor i Kanalbyen er det ingen tvil om! Kulturskolen, Kilden, Kunstsilo, Odderøya med turløyper, kafé og egen kulturbarnehage er rett utenfor døra. Noen får minutters gåtur langs havnepromenaden fører deg til nydelige parkanlegg, båthavn og selvfølgelig Kvadraturen med shopping og spisesteder. Fiskebrygga passerer du på veien, og den er det perfekte stoppested sommertid.

Kanalen, utsikten og havet

De skuer ut over innseilingen og havet, men også over byen og Odderøya. At du bor nær sjøen med utallige muligheter er et av Kanalbyens sterkeste kort, og det utnytter beboerne til det fulle. Du kan bade fra svaberg, strender og stupe fra badebrygga. Det er massevis av fiskemuligheter både fra land og på vann, eller hva med en padletur gjennom kanalen?

Rolf R. Elieson

Eiendomsmegler rolf@sormegleren.no 990 99 107

Rita Ommundsen

Eiendomsmegler rita@sormegleren.no 990 99 108